An error occured during parsing XML data. Please try again.

 


U sklopu programa ovogodišnjeg Benkovačkog kulturnog ljeta na ljetnoj pozornici srednjovjekovnog kaštela Benković, u srijedu 13. kolovoza održan je gitaristički koncert Duo gitara na kojem su nastupili gitaristi Neven Hrustić iz Zagreba i Ninoslav Plantak iz Varaždina.

 

Na Trgu domovinske zahvalnosti u Benkovcu u subotu, 09. kolovoza 2014. godine održan je 11. Festival glazbenih amatera „Benkovac fest“ 2014. Riječ je o jednom od najstarijih glazbenih festivala za mlade, a ove je godine nastupilo 18 izvođača, neke nove buduće glazbene nade, djevojčice i dječaci od 12 do 18 godina uz glazbenu pratnju grupe „Joy“ iz Zagreba.

 

Obilježavanje Dana pobjede, Dana Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja i 19. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ u organizaciji Grada Benkovca i podružnice UHDDR-a Benkovac i UHVIDR-e Benkovac na području Grada Benkovca započelo je u utorak, 2. kolovoza u 8 sati Svetom Misom za Domovinu u župnoj crkvi Male Gospe u Benkovcu koju je predvodio don Tomislav Dubinko uz nazočnost don Ronalda Jelića i vjernika.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija