An error occured during parsing XML data. Please try again.

Ener. učinkovitost

Kulturno ljeto '14

Turist. zajednica

Pregledaj stranice Turističke zajednice Grada Benkovca

http://www.tz-benkovac.hr/

Mjesni odbori

Sajam

Radio Benkovac

 


Već tradicionalno Dječji vrtić Bubamara Benkovac i Gradska knjižnica Benkovac organiziraju skupnu izložbu dječjih likovnih radova (crteža i slika) djece predškolaca. Ovogodišnja izložba Točkice je sedma po redu na kojoj se predstavljaju predškolci odgojnih skupina Bubamara, Ptičice, Školjkice, Tratinčice i Zvjezdice.

 

Pozivaju se stanovnici s područja Grada Benkovca koji su voljni pomoći ugroženom stanovništvu istočnog dijela Hrvatske koje je prije nekolio dana zadesila tragedija velikih razmjera da pomoć u obliku hrane, vode, pelena, higijenskih potrepština za djecu i odrasle, nekvarljivih prehrambenih namirnica (mijeko, ulje, brašno, paštete, riblje konzerve), prašak za pranje odjeće, obuću, odjeću, deke i ostalo mogu donijeti u skladište Hrvatskog Crvenog križa u Benkovcu.

 

Na Prvenstvu Dalmacije za limače održanom u Makarskoj protekle nedjelje nastupilo je 33 atletičara AŠK Benkovac koji su osvojili 18 medalja od kojih je 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 brončanih. Dvostruka prvakinja postala je Matea Čerina (2004.godište) u utrci na 60 metara i u skoku u dalj.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija