An error occured during parsing XML data. Please try again.

 


U Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Benkovcu, LAG LAURA u suradnji sa UHY savjetovanjem organizirala je u utorak, 20. siječnja 2015. godine Info dane na području LAG-a LAURA, pod nazivom ” Info dan-EU fondovi za ruralna područja i primjeri iz poljske prakse”.

 

U Rijeci je održano dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje na kojem su uspješno nastupile dvije nadarene atletičarke AŠK Benkovac. Matea Čerina postala je dvostruka prvakinja Hrvatske s osvojena dva zlata i to u utrci na 60 metara i skoku u dalj.

 

 

Izaslanstvo Grada Benkovca predvođeno gradonačelnikom Brankom Kutijom i zamjenicima Franom Tokićem i Svemirom Vrsaljkom, izaslanstvo Grada Knina, na čelu sa zamjenikom gradonačelnice Slavenom Ivićem i predsjednikom Gradskog vijeća Marinkom Tokmakčijom,  predstavnici UHDDR Benkovac, HVIDRA-e Benkovac, predstavnici Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rada Zadarske županije te Ivan i Vlado Čengić u nedjelju, 18. siječnja 2015. godine obilježili su 23. obljetnicu stradanja četveročlane obitelji Čengić iz Ervenika.

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija

Anketa

Koliko često posjećujete www.benkovac.hr