An error occured during parsing XML data. Please try again.

 


U Lisičiću, na mjestu gdje se spajaju Ravni kotari i Bukovica, tek tristotinjak metara od liburnsko-rimskog naselja Asseria i pet kilometara sjevernoistočno od Benkovca, nakon što je izgrađena škola, crkva, igralište i elektromreža, asfaltirane ceste, otvorena vodoopskrbna mreža i podignut spomenik stradalnicima u Domovinskom ratu uređuje se mjesno groblje i završava ispraćajna dvorana.

 

U Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac, u srijedu, 18. veljače 2015. godine održan je informativni sastanak s ciljem upoznavanja potencijalnih korisnika sa sadržajem i pravilima drugog kruga natječaja "Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Benkovca" te "Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima na području Grada Benkovca" u okviru Programa sufinanciranih od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Nasmiješeni i veseli mališani iz Dječjeg vrtića Bubamara i ove su godine uveselili svoje roditelje i sve posjetitelje koji su se došli zabaviti na dječjem karnevalu priređenom u petak, 13. veljače 2015. godine u Dječjem vrtiću „Bubamara“ Benkovac.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija

Anketa

Koliko često posjećujete www.benkovac.hr