An error occured during parsing XML data. Please try again.

Ener. učinkovitost

Kulturno ljeto '14

Turist. zajednica

Pregledaj stranice Turističke zajednice Grada Benkovca

http://www.tz-benkovac.hr/

Mjesni odbori

Sajam

Radio Benkovac

 


Pred velikim brojem uzvanika i eminentnih stručnjaka s područja vinogradarstva i vinarstva okupljenih na Kaštelu Benković, u petak 4. srpnja 2014. godine u organizaciji Grada Benkovca i Turističke zajednice Grada Benkovca održan je 5. po redu Festival vina sjeverne i srednje Dalmacije - „Vinfest Benkovac 2014.“

 

Srednja škola kneza Branimira Benkovac organizirala je u utorak, 01. srpnja 2014. godine svečanost dodjele završnih svjedodžbi maturantima koja se održala u Gradskoj knjižnici Benkovac. Osim profesora i roditelja učenika, svečanosti su nazočili i zamjenici gradonačelnika Grada Benkovca Frane Tokić i Svemir Vrsaljko te  Željko Katuša, pročelnik za gospodarstvo i društvene djelatnosti.

 

Za čak 23 minute i 22 sekunde na cilj je 'utrčao' puž ekipe „Veseli pužari“ koji je ponio titulu pobjednika 3. Otvorenog prvenstva Hrvatske u utrci puževa održanoj u subotu, 28. lipnja 2014. godine u sklopu gastro manifestacije „Puževim korakom“. U konkurenciji od 29 puževa, uvjerljivo je pomeo konkurenciju, a k tomu je još vukao za sobom i kočijaša na stazi dugoj 125 centimetara.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija