An error occured during parsing XML data. Please try again.

Kulturno ljeto '15.

Ener. učinkovitost

Turist. zajednica

Pregledaj stranice Turističke zajednice Grada Benkovca

http://www.tz-benkovac.hr/

Mjesni odbori

Sajam

Radio Benkovac

 


U utorak, 30. lipnja 2015. godine u Velikoj vijećnici Grada Benkovca održana je konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Benkovca. Nakon provedenog tajnog glasovanja, za predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine s ukupno 10 glasova izabran je Rajko Kukavica, dok je s istim brojem glasova za zamjenicu izabrana Svetlana Karan.

 

Povodom Dana Grada Benkovca i zaštinika sv Ante u nedjelju, 28. lipnja 2015. godine završen je tradicionalni nogometni turnir "Sv Ante 2015" za dječake rođene 2003. godine koji je poseban jer ima tradiciju već  15 godina i jedini u Hrvatskoj u klasi mlađih pionira organizira takav turnir.

 

Srednjovjekovna utvrda Kaštel Benković, dominantna i povijesno-kulturna znamenitost na brežuljku iznad Benkovca, domaćin je jedinstvenom umjetničkom projektu hrvatskih i kanadskih umjetnika iz Umjetničke udruge Art-total Pridraga, Umjetničkog projekta Pridraga i Udruge Creative Cultural Collaborations, Kanada. Pokrovitelji su Grad Benkovac i Zadarska županija.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija