An error occured during parsing XML data. Please try again.

 


LAG Laura je u Benkovcu organizirao info dan pod nazivom "Mogućnosti financiranja putem EU fondova za poljoprivrednike, vinare, obrtnike i OPG-ove". Info dani koji su se u ponedjeljak i utorak, 9. i 10. veljače, održali u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice, privukli su 50-ak zainteresiranih.

 

U nedjelju, 08. veljače 2015. godine u Medviđi je obilježena 22. obljetnica stradanja nedužnih hrvatskih civila u Domovinskom ratu. U spomen na sve stradale mještane kod spomen-obilježja položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a žrtvama su počast odala izaslanstva Grada Benkovca predvođena gradonačelnikom Brankom Kutijom, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, predstavnici vojske i policije, predstavnice Županijske organizacije žena Katarina Zrinski, mještani te mnogobrojna rodbina poginulih.

 

Proteklog vikenda je u Ateni,  glavnom gradu Grčke održan prestižni Međunarodni kickboxing kup „Athena Challenge 2015“, u disciplinama Light contact, Point fighting i Kick light za kadete, juniore i seniore na kojemu je nastupilo više od 1600 natjecatelja iz raznih europskih država. Na turniru su nastupili i članovi KBK „Velebit“ Benkovac  koji su branili boje Grada Benkovca i ostvarili odlične rezultate.

 

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Izdvojeno
aktualna dokumentacija

Anketa

Koliko često posjećujete www.benkovac.hr