AKTUALNO

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Male maškare preuzele ključeve grada

Male maškare preuzele ključeve grada

„Došlo je vrijeme, kucnuo je čas da i za nas dođe spas… Nije to lako čekati dan, godinu dana sanjan….Sve naše želje bit će objelodanjene… Sve ulice rukom našom oslikane, igračke, ljuljačke po pločniku nanizane… Kolači na sve strane slasni, a mi glasni, veseli, nasmijani, rasplesani… Novaca puni novčanici, ostavljeni u slastičarnici… More pred kućim na plivanje zove, a plaže na sunčanje... Puhat će bura za mrs i kobase, a kiša za kravu da travu pase…“– obećali su ovo maskirani polaznici Dječjeg vrtića Bubamara Benkovac koji su u utorak, 06. veljače 2018. godine došli u gradsku upravu Grada Benkovca kako bi preuzeli ključeve grada.

Veseli mališani maskirani u piliće, medicinsko osoblje, čudovišta, princeze, klaunove, spidermane i ostale vesele maske vladat će sada gradom idućih nekoliko dana i kako su obećali, širiti radost i veselje na svakom koraku.

Tomislav Klarica zamjenik gradonačelnika s ponosom im je predao ključeve grada u nadi da će maškare dobro vladati gradom i u kratkom roku dovesti sve u red.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA