AKTUALNO

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

UDB 112. brigada Zadar pobjednik braniteljskog nogometnog turnira u Benkovcu

UDB 112. brigada Zadar pobjednik braniteljskog nogometnog turnira u Benkovcu

U subotu, 26. kolovoza 2017. godine, na gradskom stadionu Velebita u Benkovcu održan je šesti tradicionalni, jednodnevni malonogometni turnir Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Zadarske županije na kojem je sudjelovalo šest ekipa.

Turnir je održan pod geslom ‘Hrvatska je iznad svega, samo Bog je od nje veći, a hrvatski narod preči’. Svrha turnira bila je druženje hrvatskih branitelja i jedinstvo svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Predstavnici svih udruga položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na trgu Dr. Franje Tuđmana u Benkovcu.

Turnir je svečano otvorio Nediljko Genda, predsjednik UHDDR Benkovac, koji se obratio prigodnim riječima i posebno istaknuo da nikada ne smijemo zaboraviti naše poginule hrvatske branitelje koji su dali svoje živote za slobodu Hrvatske. Nazočnim braniteljima biranim riječima se obratio novoizabrani predsjednik UHDDR Hrvatske Ante Martinac i gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić.

U velikom finalu snage su odmjerili ekipe UDB 112. brigade Zadar i Uhddr Benkovac. Uhddr Benkovac su do sredine poluvremena bili ravnopravan protivnik, ali je onda 112. brigada Zadar ubacila u petu brzinu predvođeni velikim majstorom malog baluna Jurom Čulinom koji je radio pravu pomutnju u obrani benkovčana . Vidjelo se odmah tijekom prvog poluvremena da je 112. brigada kvalitenija i fizički spremnija ekipa, te su zasluženo pobijedili 4:1 i osvojili ovaj prestižni turnir.

Organizator turnira UHDDR Benkovac zaslužuje sve čestitke za besprijekornu organizaciju, gdje je cijeli dan po tropskim vrućinama bilo raznolike ponude jela i hladnog pića.

Error: No articles to display

grb benkovac

22°C

oblačno

Vlažnost 75%

Vjetar: 17.70 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design