AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Ministar Šustar obišao benkovačke škole

Ministar Šustar obišao benkovačke škole

Ministar Predrag Šustar u pratnji svojih suradnika, župana Zadarske županije Stipe Zrilića sa njegovim suradnicima, u utorak, 6. rujna 2016. u sklopu obilaska škola na području Zadarske županije, došao je u posjet OŠ Benkovac i SŠ Kneza Branimira u Benkovcu.

Ministra su u školama dočekali gradonačelnik Benkovca Branko Kutija i njegovi suradnici, a uz kratko upoznavanje s najvažnijim projektima i planovima škola upoznali su ga njihovi ravnatelji Tonči Kuman i Josip Peran. No, sveopće oduševljenje priredili su ipak učenici Srednje škole kneza Branimira koji su ministra pri ulasku u školu dočekali ovacijama i mašući zastavicama.

Župan Stipe Zrilić tom je prigodom istaknuo kako Županija u svom djelokrugu posla izdvaja školstvo kao jedan od najvažnijih segmenata svojih poslova kako bi osigurali jednake standarde i kvalitetu školovanja u cijeloj županiji.

Ministar Predrag Šustar nije krio zadovoljstvo viđenim te je kazao kako svi zajedno mogu biti ponosni na ove škole jer su one već sada primjer dobre europske prakse, a to je povezanost škola sa svim segmentima društva.

- Ključna poruka svega je da se na taj način vama daje mogućnost da ostanete u svom kraju. Potrebno je otići van, usavršavati se jer mi smo sada punopravna članica Europske unije ali se ipak vratite doma jer doma je najbolje. Želim vam uspješnu školsku godinu, da pomognete svima nama vašim savjetima, vašim kritikama kako bi zajedno mogli popraviti obrazovni sustav - kazao je ministar Šustar.

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA